Με δυο πανέμορφες εκδηλώσεις, η ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική, τίμησε τη Γιορτή της Μητέρας. Το Σάββατο, 7 Μαΐου, στην Πλατεία Κοραή του Πειραιά και την Κυριακή, 8 Μαΐου, στο Πάρκο Φλοίσβου στο Παλαιό Φάληρο.

Σε συνεργασία με τους δημάρχους Πειραιώς Βασίλη Μιχαλολιάκο και Παλαιού Φαλήρου Διονύση Χατζηδάκη, η ΡΕΑ δημιούργησε ένα χώρο δράσεων για τις μητέρες και τα παιδιά.

Στο περίπτερο της ΡΕΑ με πρωταγωνιστή τον Πελαργό που κρατούσε στο ράμφος του ένα μωρό, τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα να απασχοληθούν με δημιουργικές δραστηριότητες όπως μπαλονοκατασκευές και δημιουργία ευχετήριων καρτών για τις μητέρες τους. Υπήρχε επίσης ειδική μακιγιέζ για «face painting», που δημιουργούσε στα παιδικά προσωπάκια τους τον αγαπημένο τους ήρωα.

 

Χορηγός της εκδήλωσης ήταν η εταιρεία ένδυσης «GUESS» και χορηγός Επικοινωνίας το δημοτικό ραδιόφωνο του Πειραιά «Κανάλι  Ένα 90,4».

Στον Πειραιά, το περίπτερο της ΡΕΑ επισκέφθηκαν ο αντιπρόεδρος της Βουλής Αναστάσιος Νεράντζης η αντιδήμαρχος Κορίνα Λαουλάκου, ο πρόεδρος του Συνδέσμου προστασίας Περιβάλλοντος  Γιάννης  Σπυράκης, εκπρόσωποι φορέων της πόλης και πολλοί ιατροί. Στο Παλαιό Φάληρο, βρέθηκε κοντά στη ΡΕΑ ο δήμαρχος Διονύσης Χατζηδάκης.

Η ΡΕΑ με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας προσφέρει έως τις 8 Ιουνίου 2011 γυναικολογικές εξετάσεις σε προνομιακή τιμή.

Η ΡΕΑ θα συνεχίσει να βρίσκεται κοντά στη μητέρα και το παιδί, με εκδηλώσεις και δράσεις.

#########