Την Παρασκευή 18/3/11 πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία από το ΤΥΠΕΤ στην Κλινική «ΥΓΕΙΑΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ». Σύσσωμο το Προεδρείο της ΟΑΤΥΕ ( Ομοσπονδία Αυτοδιαχειριζόμενων Ταμείων Υγείας Ελλάδος) έσπευσε να δώσει αίμα και να ενισχύσει έμπρακτα το θεσμό.

 

 

Η Πρόεδρος της ΟΑΤΥΕ κα Ελένη Σπανοπούλου , ο Γεν.Γραμματέας κ.Γεώργιος Καρπέτας,ο Αντιπρόεδρος κ.Γεώργιος Μενεξής και ο Ταμίας κ.Αλέκος Στάμου, προχώρησαν σε αυτή τη συμβολική κίνηση θέλοντας να αναδείξουν την αξία της εθελοντικής αιμοδοσίας.

 

Οι Πρόεδροι και των τεσσάρων Ταμείων) (Τ.Υ.Π.Ε.Τ  , Ε.Δ.Ο.Ε.Α.Π, Α.Τ.Π.Σ.Υ.Τ.Ε και Τ.Υ.Π.Α.Τ.Ε.) γίνονται καθημερινά δέκτες της επιτακτικής ανάγκης για μονάδες αίματος απαραίτητων για την υγεία και τη σωτηρία της ζωής  συνανθρώπων μας .

 

Σε κοινή τους δήλωση υπογράμμισαν πως η εθελοντική αιμοδοσία είναι πράξη αγάπης και απόδειξη αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας. Τόνισαν επιπλέον τη σημασία του να είναι κάποιος εθελοντής αιμοδότης αφιερώνοντας λίγα λεπτά από το χρόνο του και πως η προσφορά αυτή είναι μια πραγματικά ανεπανάληπτη εμπειρία.

Η ΟΑΤΥΕ πρόκειται το αμέσως επόμενο διάστημα να αναλάβει ουσιαστικές πρωτοβουλίες και να προχωρήσει σε πολύ σημαντικές ενέργειες στην κατεύθυνση της κοινωνικής αλληλεγγύης και του εθελοντισμού.

#########