Στο πλαίσιο της υλοποίησης προγραμμάτων ενημέρωσης για την πρόληψη και διακοπή του καπνίσματος, σε συνεργασία με εθελοντές, το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης θα συνεχίσεί τη διανομή του σχετικού ενημερωτικού φυλλαδίου. Σε αυτή τη φάση η ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τα Σωματεία – Μέλη της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής (Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.), τα οποία για το σκοπό αυτό θα διαθέσουν αθλητές και αθλήτριες τους

.

Οι δράσεις συντονίζονται από τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Υγείας, κ. Αντώνη Δημόπουλο και τον Ειδικό Γραμματέα Διατροφής και ʼθλησης, κ. Κώστα Παταβούκα.

Το πρόγραμμα θα διεξάγεται, αρχικά, όλο το Φεβρουάριο, κάθε Σαββατοκύριακο, σε προκαθορισμένα σημεία, για τα οποία θα υπάρχει σχετική ενημέρωση.
Για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ο προγραμματισμός είναι ο εξής:

Σάββατο, 5 Φεβρουαρίου 2011
1. Λεωφόρος Ποσειδώνος και Αγίου Αλεξάνδρου, Παλαιό Φάληρο ώρα 11.45: συμμετέχουν αθλητές και αθλήτριες του Α. Ο. Π. Φαλήρου. Θα παραστεί ο Ειδικός Γραμματέας Διατροφής και ʼθλησης κ. Κώστας Παταβούκας.
2. Κλειστό γήπεδο καλαθοσφαίρισης Βούλας ώρα 15.30, στο πλαίσιο του αγώνα για το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών μεταξύ Α.Ε.Ο. Πρωτέας Βούλας και Δ.Α.Σ. ʼνω Λιοσίων (Ελ. Βενιζέλου και Λυκούργου 17).
3. Κλειστό γήπεδο καλαθοσφαίρισης Ν. Σμύρνης, ώρα 15.30, στο πλαίσιο του αγώνα για το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών μεταξύ Πανιωνίου ΓΣΣ και ΦΕΑ ΝΦ – ΝΧ (Τραπεζούντος και Αρτάκης 34).

Κυριακή, 6 Φεβρουαρίου 2011
1. Είσοδος Μαρίνας Φλοίσβου (Τροκαντερό) ώρα 11.45: διανομή ενημερωτικού φυλλαδίου από αθλητές και αθλήτριες του Α. Ο. Π. Φαλήρου στους χώρους της Μαρίνας και στον παρακείμενο χώρο ψυχαγωγίας (παιδική χαρά).
2. Ξενοδοχείο Fenix (Αρτεμισίου 1-3, Γλυφάδα, είσοδος από παραλιακή για το Γκολφ) ώρα 11.30: κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σωματείου «Η Ευρυάλη». Θα παραστεί ο Ειδικός Γραμματέας Διατροφής και ʼθλησης κ. Κώστας Παταβούκας.

 

#########