Μία νέα σημαντική μελέτη μονοθεραπείας έρχεται να λύσει το πρόβλημα που ταλαιπωρεί άνδρες και γυναίκες με σοβαρή πιτυρίδα / σμηγματορροϊκή δερματίτιδα.

Πιο συγκεκριμένα, 199 ασθενείς ηλικίας 18 έως 83 ετών (μέσος όρος ηλικίας τα 39 έτη) με σοβαρή πιτυρίδα / σμηγματορροϊκή δερματίτιδα συμμετείχαν στη μελέτη μονοθεραπείας. Χρήση 2-3 φορές την εβδομάδα, με διάρκεια 3 έως 16 εβδομάδων. Η μελέτη πραγματοποιήθηκε και αξιολογήθηκε από δερματολόγους κατά την πρώτη επίσκεψη (εισαγωγής) και στη συνέχεια κατά τη δεύτερη επίσκεψη (αξιολόγησης), σχετικά με την αποτελεσματικότητα, την ανοχή και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής.

Η ΜΕΛΕΤΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗΣ ΩΣ ΜΟΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΔΕΙΞΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ

Πιο συγκεκριμένα:

  • Το 85% αισθάνεται καλύτερα με την κατάσταση στο τριχωτό της κεφαλής του
  • Το 95% έχει λιγότερο κνησμό
  • Το 93% νιώθει μεγαλύτερη ανακούφιση

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΙΡΑ DERCOS ANTIDANDRUFF DS

Η σειρά Dercos AntiDandruff DS βασίζεται στις πρόσφατες επιστημονικές έρευνες και αποδεδειγμένα αποκαθιστά την ισορροπία στο μικροβίωμα του τριχωτού της κεφαλής – ακόμα και σε ακραίες συνθήκες – απομακρύνοντας την πιτυρίδα, δρώντας ενάντια στην επανεμφάνισή της και προσφέροντας μοναδική καλλυντική ευχαρίστηση. Οι πρόσφατες ανακαλύψεις έγιναν αντικείμενο 3 επιστημονικών δημοσιεύσεων[1], που απέδειξαν ότι η πιτυρίδα συνδέεται άμεσα με μία διαταραχή της ισορροπίας του μικροβιώματος.

 

Σύνθεση με στοχευμένη δράση στο μικροβίωμα

Η σύνθεση των σαμπουάν Dercos κατά της πιτυρίδας, είναι βασισμένη στην τεχνολογία  του μικροβιώματος και περιέχει Σελήνιο DS, που επαναφέρει την ισορροπία στο τριχωτό της κεφαλής. Το Σελήνιο DS (Δισουλφίδιο του Σεληνίου) είναι ένα δραστικό συστατικό αναφοράς στη δερματολογία, γνωστό για την αντιμυκητιασική δράση του.