Τωρα εχεις την επιλογή. Μπορείς να διαχειρισθείς  και να μειωσεις το stress του διαβήτη και άλλες επιπλοκες του με την Κβαντική Βιοανάδραση INDIGO την καλύτερη συσκευη computerized integrative medicine. Εκτιμάται ότι 350 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο επηρεάζονται από το διαβήτη,άποιος διαβητης (Diabetes Insipidus) και σακχαρώδης διαβήτης (Diabetes Mellitus) και  πολλοί από τους οποίους αγνοούν εντελώς τη ζημία που γίνεται στο σώμα τους. Μερικά από τα συμπτώματα μπορεί να περιλαμβάνουν μια μεταλλική γεύση στο στόμα, κόπωση, ζάλη, εναλλαγές της διάθεσης, μειωμένη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, αδυναμία εστίασης ή συγκέντρωσης και περίπου το 80 %  θα πεθάνουν από εγκεφαλικό επεισόδιο ή καρδιακή νόσο

.

Πολλοί θα υποφέρουν από σοβαρές επιπλοκές στην υγεία τους, συμπεριλαμβανομένης της βλάβης των νεύρων (νευροπάθεια), νεφρικής ανεπάρκειας, τύφλωσης, περιοδοντικών ασθενειών, κακής κυκλοφορίας και κακής επούλωσης των πληγών που μπορούν συχνά να οδηγήσουν σε ακρωτηριασμό. Αυτά τα στατιστικά στοιχεία είναι τρομακτικά, αλλά τα καλά νέα είναι ότι ο διαβήτης μπορεί να αντιμετωπιστεί.

Τα άτομα με διαβήτη πρέπει να έχουν ενεργό συμμετοχή στην καθημερινή διαχείριση της νόσου τους. Αυτό συμβαίνει με την σωστή λήψη του φαρμάκου που έχει συνταγογραφηθεί από το γιατρό τους, την παρακολούθηση των επιπέδων της γλυκόζης τους, την άσκηση, τις κατάλληλες διατροφικές επιλογές, καθώς και τη μείωση του άγχους τους.

Οι ενδοκρινολόγοι τώρα υποθέτουν ότι η αύξηση του στρες και τα αυξημενα  επίπεδα κορτιζόλης, καθώς και οι φλεγμονές είναι οι προάγγελοι της παχυσαρκίας αλλά και του διαβήτη τύπου δύο.

Το υπερβολικό ή παρατεταμένο στρες, και οι αυξημένοι δείκτες φλεγμονών επηρεάζουν επίσης αρνητικά τόσο την αντίσταση στην ινσουλίνη όσο και την νευροπάθεια. Η Ιατρικη Κβαντική Βιοανάδραση μπορεί να βοηθήσει! Μελέτες σε ανθρώπους με μη ινσουλινοεξαρτώμενο διαβήτη έδειξαν ότι με την εκπαίδευση και την κβαντική βιοανάδραση, ο μέσος όρος της γλυκόζης στο αίμα και της HbA1c μειώθηκαν σημαντικά. (Cox, Grower-Dowling, McGinnis, McGrady, 2005). Άλλες μελέτες με Κβαντική Βιοανάδραση και διαβήτη έχουν δείξει μείωση της κατάθλιψης και του στρες καθώς και βελτιωμένο ύπνο, (McGrady, 2002) γεγονός που υποδηλώνει μια ψυχολογική συνιστώσα στη ρύθμιση της γλυκόζης στο αίμα. Η Louise Hay αναφέρει ότι το πάγκρεας είναι ένα όργανο που συνδέεται με τη χαρά. Αυτή η μελέτη προτείνει ότι τα άτομα με καταπιεσμένη χαρά και όσοι πάσχουν από κατάθλιψη / στρες μπορεί να είναι πιο επιρρεπείς στο διαβήτη, και στις καταστροφικές συνέπειές του.

(Μπορείτε να θεραπεύσετε τη ζωή σας, Louise Hay)

Η Κβαντική Βιοανάδραση INDIGO έχει επίσης τη μοναδική ικανότητα να αποκαλύψει πώς τα συναισθήματα και άλλες αντιδράσεις στο στρες μπορεί να συμβάλλουν στον διαβήτη. Αυτό μας επιτρέπει να εκπαιδεύσουμε τους πελάτες μας ως προς ουσιαστικές αλλαγές στον τρόπο ζωής τους,  τις αντιδράσεις τους για την αποκατάσταση μίας υγιέστερης ομοιόστασης και να επηρεάσουμε θετικά την ποιότητα της ζωής τους.

Οι άνθρωποι με διαβήτη χρειάζονται πολλαπλές παρεμβάσεις για την επίτευξη των γλυκαιμικών τους στόχων. Η Κβαντική Βιοανάδραση με τις θεραπείες Indigo έχει αποδειχθεί ένα χρήσιμο βοήθημα για τη βελτίωση της υγείας και της ευεξίας. Η Κβαντική Βιοθεραπεία  INDIGO βοηθά τα άτομα με διαβήτη  στην επίτευξη των στόχων τους για φυσιολογικά επίπεδα γλυκόζης στο αίμα τους και για μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Η Κβαντική Βιοανάδραση είναι ιδιαίτερα χρήσιμη στη μείωση του στρες με άλλα προβλήματα υγείας όπως: εμμηνόπαυση, απώλεια βάρους, συναισθηματικά προβλήματα, αλλεργίες, άγχος, πόνος στην πλάτη, χρόνια κόπωση, χρόνιος πόνος και τραυματισμοί, κατάθλιψη, πεπτικά προβλήματα, ευαισθησίες σε τρόφιμα, πονοκεφάλους, υψηλή αρτηριακή πίεση, αϋπνία, ημικρανία, διαταραχές του δέρματος, άγχος, ιοί, αδύναμο ανοσοποιητικό, δυσκοιλιότητα και πολλά άλλα.

Η Κβαντική Βιοανάδραση είναι μια μη παρεμβατική θεραπευτική τεχνολογία που ενεργειακά σκαναρει και εναρμονίζει τους στρεσογόνους παράγοντες και τις ανισορροπίες του σώματος. Η συσκευή επαναφέρει το σώμα σας στη φυσική υγεία και την ισορροπία της με τη μείωση των παραγόντων πίεσης που προκαλούν ασθένειες. Εκτιμάται ότι το στρες είναι η αιτία του  85 % της νόσου. Το στρες μπορεί να προέλθει από διάφορες πηγές, όπως οι εξής: τοξικότητα, συναισθηματικό ή σωματικό τραύμα, παθογόνα, ψυχική παράγοντες, αλλεργίες, κληρονομικότητα, έλλειψη θρεπτικών ουσιών, και διεστραμμένη ενέργεια ή γεωπαθητικό στρες (π.χ. η ακτινοβολία των κινητών τηλεφώνων).

 

Η  ιατρική θεραπεύει το σώμα.

Η ψυχολογία θεραπεύει το νου και τα συναισθήματα.

Η  Κβαντική Βιοανάδραση με το Indigo ασχολείται με όλους αυτούς τους επιμέρους τομείς, σε ένα ενιαίο επίπεδο. Ο οργανισμος μας πρέπει να αντιμετωπιστεί σωματικά, συναισθηματικά, πνευματικά και ψυχολογικά για να επιτευχθούν τα βέλτιστα αποτελέσματα και η δυναμικη υγεία.

Ένα EEG (Ηλεκτροεγκεφαλογράφημα) καταγράφει τα εγκεφαλικά κύματα που δημιουργούν ηλεκτρική ενέργεια όταν ενεργοποιούνται από τα νεύρα.

Ένα ΗΜΓ (ηλεκτρομυογράφημα) μετρά την ηλεκτρική αγωγιμότητα της βράχυνσης των μυών όταν διεγείρονται από την πυροδότηση των νευρικών κυττάρων.

Ένα ΗΚΓ (Ηλεκτροκαρδιογράφημα) μετρά την ηλεκτρική αγωγιμότητα της καρδιάς.

Το Σύστημα Βιοανάδρασης Indigo μετρά και ισορροπεί την EPR (ηλεκτρο-φυσιολογική δραστηριότητα).

 

Το παρατεταμένο στρες μπορεί να οδηγήσει σε πολλές ασθένειες όπως η κατάθλιψη και το άγχος, οι ορμονικές διαταραχές, η χρόνια κόπωση, η αυξημένη αρτηριακή πίεση και άλλα. Πολλές διαταραχές, π.χ. ο διαβήτης, η υπέρταση, η παχυσαρκία, ο καρκίνος, οι ενδοκρινικές διαταραχές, και μια ποικιλία από διαταραχές ψυχικής υγείας, έχουν ισχυρούς συσχετισμούς με το αδιαχείριστο ή παρατεταμένο στρες.

 

Το σύστημα βιοανάδρασης Indigo βασίζεται σε πολλά χρόνια έρευνας στην κβαντική φυσική και χρησιμοποιεί παρόμοια τεχνολογία με εκείνη των CT Scan, EEG και ECG, που όλα μετρούν την ηλεκτρική δραστηριότητα του σώματος για την παροχή πληροφοριών σχετικά με την κατάσταση της υγείας του ατομου.

 

Σε λιγότερο από 5 λεπτά η ιατρική συσκευή Κβαντικής Βιοανάδρασης INDIGO (The Best in Computerized Integrative Medicine) θα σκαναρει την αντίδρασή σας στις ενεργειακές συχνότητες για περισσότερα από 11.000 σημεία στο σώμα σας (σωματικές, συναισθηματικές, πνευματικές, ψυχικές και περιβαλλοντικές πτυχές) και μετά τον εντοπισμό των παραγόντων πίεσης, το σύστημα παρέχει στη συνέχεια ενέργειες εξισορρόπησης πίσω σας σώμα για να διορθωθούν οι ανισορροπίες και να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από το στρες.

 

Η Κβαντική Βιοανάδραση Indigo μπορεί να σας βοηθήσει να:

  • χαλαρώσετε πιο γρήγορα και να βελτιώσετε τον ύπνο σας, να μειώσετε το άγχος και τη νευρικότητα
  • ενισχύσετε την πνευματική διαύγεια, τη μνήμη και να βελτιώσετε την συγκέντρωση
  • βελτιώσετε την γενική υγεία και ευεξία
  • Ισορροπείσετε ολους τους Νευροδιαβιβαστές (σροτονινή, ντοπαμινή, GABA)
  • μειώσετε τον θυμό, τον φόβο και την κατήφεια
  • αυξήσετε την ευελιξία των μυών και τον συντονισμό
  • μειώσετε τον πόνο
  • βελτιώστε την επιδερμίδα και τις ρυτίδες με την παροχή Κβαντικών συχνοτήτων κολλαγόνον, ελαστινής, κλπ

 

Τα πάντα για μια Καλύτερη Ποιότητα Ζωής !

 

 
 
 
 
 

Δρ. Βιολεττα Αννίνου, Ph.D.

Μοριακός Βιολόγος, Πανεπιστημίου Delaware, ΗΠΑ

Ολιστική Διατροφολόγος

MSc. Νευρο-Ανατομία στη Νευροηλεκτρο-Φυσιολογία και στην Κβαντική Βιοανάδραση

Πιστοποιμένη ως Specialist στην Κβαντική Βιοανάδραση (NTCB and BANHS)

Diplomate στην Κβαντική Βιοαναδραση (BANHS)

National Coordinator, Greece

The Quantum Alliance, www.indigogreece.gr

Μέλος της QBAA

Quantum Biofeedback Advocate Associatio

#########