Αθήνα, 2 Νοεμβρίου 2011 – H 18η Πανελλήνια Οδοντιατρική & Οδοντοτεχνική Έκθεση, ανοίγει τις πύλες της Παρασκευή 4 Νοεμβρίου έως την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

, όπου κορυφαίες και σημαντικές εταιρείες του κλάδου, θα παρουσιάσουν εκθέματα της τελευταίας διαθέσιμης τεχνολογίας, σε οδοντιάτρους, οδοντοτεχνίτες, εμπόρους, καθώς και στην επιστημονική κοινότητα.

Η έκθεση Dental διοργανώνεται από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Εισαγωγέων Οδοντιατρικών (Ε.Σ.Ε.Ο.), σε συνεργασία με την εταιρεία οργάνωσης εκθέσεων ROTA ΑΕ. στο εκθεσιακό κέντρο Expo Athens και διαδραματίζει τον πολύ σημαντικό ρόλο του να συγκεντρώνει τους βασικούς  φορείς από όλη την αλυσίδα  του οδοντιατρικού εμπορίου.

Στη φετινή διοργάνωση της Dental, που έρχεται σαν συνέχεια της έκθεσης της  Κολωνίας, oι ειδικοί επαγγελματίες του κλάδου, μπορούν να ενημερωθούν για τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις σε οδοντιατρικά και οδοντοτεχνικά μηχανήματα, οδοντιατρικά υλικά και εργαλεία, ακτινολογικά μηχανήματα, λογισμικό για οδοντιατρεία και πολλά άλλα συναφή προϊόντα και υπηρεσίες.

Φέτος δίνεται η δυνατότητα στους επισκέπτες να παρακολουθήσουν ένα παράλληλα με την έκθεση εξελισσόμενο πρόγραμμα ενημέρωσης με θέμα «Ιατρική ευθύνη» το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 12.00-13.30.

To ωράριο λειτουργίας καθόλη της διάρκεια της έκθεσης είναι 10.00 – 20.00. Περισσότερες πληροφορίες για την Dental 2011 μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.dentalexpo.gr, στο facebook: DENTAL EXPO ATHENS ή στο τηλ. 2111801801.

Σχετικά με τη ROTA Οργάνωση Εκθέσεων

Η ROTA Οργάνωση Εκθέσεων, ιδρύθηκε το 1984 και είναι σήμερα ο μεγαλύτερος εκθεσιακός φορέας στην Ελλάδα. Από την ίδρυσή της μέχρι τώρα, η εταιρεία έχει συσσωρεύσει σημαντικότατο όγκο εμπειριών καθώς έχει διοργανώσει πάνω από 430 κορυφαίες στον κλάδο τους εκθέσεις και περισσότερα από 110 σημαντικά συνέδρια και εκδηλώσεις. Από το Σεπτέμβριο του 2003, η ROTA, λειτουργεί και διαχειρίζεται το εκθεσιακό κέντρο EXPO ATHENS στην Ανθούσα Αττικής και από τον Ιανουάριο του 2009 συμμετέχει στο μετοχικό σχήμα της εταιρείας που διαχειρίζεται το εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Ελ. Βενιζέλος. Στις εγκαταστάσεις των δύο αυτών υπερσύγχρονων εκθεσιακών κέντρων, φιλοξενούνται αναγνωρισμένες εκθέσεις διεθνούς κύρους και εύρος εκδηλώσεων υψηλών απαιτήσεων. Με δέσμευση στην επιτυχημένη διοργάνωση, στην παροχή πρωτοποριακών υπηρεσιών και την άριστη εξυπηρέτηση, η ROTA επιδεικνύει κάθε χρόνο εντυπωσιακούς ρυθμούς ανάπτυξης. Περισσότερες πληροφορίες για τη ROTA Οργάνωση Εκθέσεων μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση www.rota.gr.

Σχετικά με τον Ελληνικό Σύνδεσμο Εμπόρων Εισαγωγέων Οδοντιατρικών Ειδών

Ο Ε.Σ.Ε.Ο. ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1979 και είναι από τους παλαιότερους και δημιουργικότερους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, προάγοντας μέσω της λειτουργίας του την οδοντιατρική επιστήμη και την θεραπεία των ασθενών, καθώς και την άρτια και εύρυθμη λειτουργία της αγοράς των οδοντιατρικών και οδοντοτεχνικών προϊόντων. Εκπροσωπεί πανελλαδικά περίπου 150 επιχειρήσεις, με περισσότερους από χίλιους εργαζόμενους, οι οποίες ασχολούνται με την εμπορία και εισαγωγή οδοντιατρικών και οδοντοτεχνικών ειδών, μηχανημάτων, συσκευών και υλικών. Μέλος του Συνδέσμου μπορεί να γίνει οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο που πληρεί τις προϋποθέσεις του Καταστατικού της. Ο Σύνδεσμος διοικείται από επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο εκλέγεται ανά διετία από τη Γενική Συνέλευση. Ο Ε.Σ.Ε.Ο. διοργανώνει, μεταξύ άλλων, με μεγάλη επιτυχία, στην Αθήνα και ανά διετία, εμπορική έκθεση διεθνούς κύρους και εμβέλειας, στην οποία δικαιούνται να συμμετέχουν όλα τα μέλη του. Την έκθεση επισκέπτονται περισσότερα από 5.000 άτομα, οδοντίατροι, οδοντοτεχνίτες, βοηθοί οδοντοτεχνιτών και έμποροι οδοντιατρικών.

#########