Η ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική συνεχίζοντας την ανάπτυξή της και διευρύνοντας τις παρεχόμενες υπηρεσίες της, δημιούργησε την πλέον σύγχρονη και άρτια εξοπλισμένη Μονάδα Γονιμότητας και Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής.Η Μονάδα Γονιμότητας της ΡΕΑ, συστεγασμένη σε μία Κλινική Πρότυπο για τα Ιατρικά Δεδομένα, υπερκαλύπτει όλες τις προδιαγραφές Ποιότητας και Ασφάλειας που ισχύουν παγκοσμίως.

Η Μονάδα Γονιμότητας ΡΕΑ ακολουθώντας τις πιο υψηλές διεθνείς προδιαγραφές, διαθέτει εξοπλισμό προηγμένης τεχνολογίας και είναι πλήρως επανδρωμένη στον Κλινικό και Εργαστηριακό Τομέα. Ο εργαστηριακός εξοπλισμός και το έμπειρο προσωπικό της Μονάδας υποστηρίζουν όλες τις σύγχρονες τεχνικές, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο την ολοκληρωμένη αντιμετώπιση κάθε προβλήματος υπογονιμότητας.Η εξατομικευμένη αντιμετώπιση κάθε περιστατικού και η επιστημονικώς τεκμηριωμένη προσέγγιση κάθε ζευγαριού είναι οι βασικές αξίες στη Μονάδα Γονιμότητας της ΡΕΑ. 

Σε δήλωση του ο Πρόεδρος της Κλινικής ΡΕΑ κος Ευστάθιος Τσαλίκης τόνισε ότι: «Η δημιουργία της Μονάδας Γονιμότητας ΡΕΑ, αποτελεί για όλους εμάς το επισφράγισμα της προσπάθειας μας για την παροχή υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες σε ένα πρότυπο περιβάλλον. Υποσχόμαστε πως θα σταθούμε δίπλα σε κάθε ζευγάρι, δίνοντας του ελπίδα και λύση σε αυτή τη δύσκολη διαδρομή που έχει να διανύσει».

 

#########