“Για πάντα νέοι”. Αυτή είναι ίσως η μόνη κοινή και σταθερή στην ανά τους αιώνες επιθυμία ανάμεσα σε άνδρες και γυναίκες, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης. Πόσο εύκολο είναι, όμως, να επιτευχθεί; Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Άννα Μαρία Παπίρη, δεν είναι και ιδιαίτερα δύσκολο, αρκεί να το δείτε ολιστικά, και όχι αποσπασματικά. “Η επανάσταση της νεότητας” είναι ένα βιβλίο – οδηγός αντιγήρανσης για ανθρώπους κάθε ηλικίας, που μπορεί να κάνει τον χρόνο από εχθρό σύμμαχο. Περιέχει ένα ολιστικό πλάνο με φροντίδες και θεραπείες που χαρίζουν ομορφιά, υγεία και μακροζωία.

Οι πληροφορίες και οι συμβουλές που περιλαμβάνει δίνονται από κορυφαίους γιατρούς, φαρμακοποιούς, βιολόγους, διατροφολόγους, γυμναστές και ψυχολόγους.

Με οδηγό το βιβλίο, μυήστε σε ένα πρόγραμμα για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της φθοράς που επιφέρει το πέρασμα του χρόνου, και ενημερώνεστε για τους νέους κανόνες που οδηγούν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στόχος του βιβλίου είναι να γίνει κατανοητό πως, με πολύ μικρές αλλαγές στην καθημερινή ζωή, μπορείτε να διατηρήσετε άφθαρτη την εικόνα σας, να ελέγξετε το βάρος σας, να εντάξετε τις ευεργετικές για τον οργανισμό τροφές στη διατροφή σας, να βάλετε την τακτική άσκηση στο πρόγραμμά σας και  να διασφαλίσετε την ψυχική σας ισορροπία. Γιατί οι ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή είναι αποτέλεσμα μικρών αλλαγών στην καθημερινότητά μας.

Σύμφωνα με τη συγγραφέα, γνωστή δημοσιογράφο σε θέματα υγείας, ευεξίας και ομορφιάς, Άννα Μαρία Παπίρη, η οποία δουλεύει πάνω στο συγκεκριμένο βιβλίο τα τελευταία τρία χρόνια, το βιβλίο προσεγγίζει ολιστικά το θέμα “αντιγήρανση” και απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες. Στόχος του είναι να αντιληφθούν οι αναγνώστες ότι η γήρανση δεν είναι κάτι μονοσήμαντο, αλλά και να τους δώσει τις κατάλληλες κατευθύνσεις, ώστε να πάψουν να αντιμετωπίζουν τη ζωή και την εμφάνισή τους σαν ερασιτέχνες.

Το βιβλίο βρίσκεται ήδη στα ράφια των βιβλιοπωλείων από τις εκδόσεις Μίνωας.

www.anti-ageing.gr
www.facebook.com/antiage.gr

#########