Αρχική Συνέδρια - Ημερίδες - Εκδηλώσεις Ωνάσειο: δωρεάν δράσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς σε συνεργασία με το...

Ωνάσειο: δωρεάν δράσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς σε συνεργασία με το Δήμο Νέας Σμύρνης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Ωνάσειο

 

Οι δράσεις Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Καρδιάς, συνεχίζονται με συνεργασία του Νέας από , 5 έως και την Πέμπτη, 7 Νοεμβρίου 2013. 

Συγκεκριμένα πραγματοποιείται Δωρεάν Πρόβλεψη Κινδύνου Καρδιαγγειακών Παθήσεων ( Heart Score). Ο έλεγχος θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Πολυχώρο Πολιτισμού Γαλαξίας που βρίσκεται στην Κεντρική Πλατεία Νέας Σμύρνης, από την Τρίτη, 5 Νοεμβρίου έως και την Πέμπτη, 7 Νοεμβρίου 2013 και ώρες 09:00 – 14:00

Το ευρωπαϊκό πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου περιλαμβάνει τη δωρεάν μέτρηση της αρτηριακής πίεσης & της χοληστερόλης, τη λήψη δημογραφικών στοιχείων, την καταγραφή των καπνιστικών συνηθειών δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στη Συμβουλευτική Νοσηλευτική.  Σε όλους τους εξεταζομένους θα δοθούν ενημερωτικά φυλλάδια για την υπέρταση, την χοληστερόλη και οδηγίες διατροφής. 

Την Πέμπτη, 7 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 19:00, ιατροί και νοσηλευτές του Ωνασείου θα παρουσιάσουν θέματα που αφορούν στην πρόληψη των καρδιακών νοσημάτων ενώ θα απαντήσουν και ερωτήματα του κοινού.  Κι αυτή η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Πολυχώρο Πολιτισμού Γαλαξίας.

Τέλος, εργαζόμενοι στο Δήμο που δραστηριοποιούνται σε μαζικούς χώρους μπορούν να συμμετάσχουν σε Σεμινάρια Βασικής Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης που θα πραγματοποιηθούν στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο.  

Η συμμετοχή σε όλες τις δράσεις είναι δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε όπως επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ΩΚΚ www.onasseio.gr (τηλ. 210 94 93 188) ή στα τηλέφωνα του Δήμου Νέας Σμύρνης 210 93 70 333 – 334.