Αρχική Δια+τροφή Η εκδήλωση του Λόγω Διατροφής για την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής!

Η εκδήλωση του Λόγω Διατροφής για την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Δημήτρης Γρηγοράκης - Σόφη Πασχάλη - iatro.gr

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι πολυήμερες διαδραστικές εκδηλώσεις της Επιστημονικής Ομάδας«ΛΟΓΩΔΙΑΤΡΟΦΗΣ» με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Διατροφής 2013, οι οποίες είχαν ως στόχο την ενημέρωση του κοινού σχετικά με τη σημασία της υγιεινής και ποιοτικής διατροφής.

Στον πεζόδρομο της οδού Δελφών και Σκουφά στο Κολωνάκι και στο εμπορικό κέντρο AVENUE, διοργανώθηκαν ολοήμερες διαδραστικές εκδηλώσεις με κεντρικό σύνθημα: Βελτιώνω τη διατροφή μου, υγιεινά και γευστικά! Οι ειδικοί της Επιστημονικής Ομάδας«ΛΟΓΩΔΙΑΤΡΟΦΗΣ», με επικεφαλή τον Kλινικό Διαιτολόγο – Διατροφολόγο κ. Δημήτρη Γρηγοράκη, ενημέρωσαν σχετικά με τα οφέλη της σωστής και ποιοτικής διατροφής στην υγεία μικρών και μεγάλων.

Ταυτόχρονα, σε μία ξεχωριστή βραδινή εκδήλωση στο BAR – RESTAURANT “ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ” στο Κολωνάκι ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Διατροφής, διακεκριμένοι ομιλητές κατέθεσαν την άποψη τους σχετικά με την αναγκαιότητα και τους τρόπους βελτίωσης της διατροφής για καλύτερη υγεία. Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν οι διατροφολόγοι Δημήτρης Γρηγοράκης και Νικόλαος Θυμιανίδης, η γυμνάστρια Σόφη Πασχάλη, η διακεκριμένη Σεφ – Συγγραφέας Ντίνα Νικολάου, η δημοσιογράφος Νικολέτα Ντάμπου και η  υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του ομίλου ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ Έλενα Καλογρίτσα.

Ακολούθησε cocktail party προς τιμήν των προσκεκλημένων,το οποίο επιφύλασσε πολλές εκπλήξεις! Όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν θαυμάσια διαιτητικά εδέσματα, όπως επίσης και τα προϊόντα των Χορηγών Εταιρειών. Οι καλεσμένοι απόλαυσαν το μοναδικό φυσικό χυμό ΑΜΙΤΑ πορτοκάλι της εταιρείας COCA COLA 3E, το BECEL PRO ACTIVE της εταιρείας UNILEVER, την απόλυτη σειρά υγιεινών προϊόντων της εταιρείας ΖΩΓΡΑΦΟΣ, υγρό πόσιμο κολλαγόνο COLLAGEN PRO–ACTIVE της εταιρείας COLLAGEN POWER, Ζυμαρικά ολικής αλέσεως BARILLA INTEGRALE της εταιρείας BARILLA, στιγμιαίο καφέ NESCAFE GREEN BLEND, ελληνικό καφέ ΛΟΥΜΙΔΗΣ – ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ και δημητριακά ολικής αλέσεως FITNESS της εταιρείας NESTLE. 

Τη βραδινή εκδήλωση της Επιστημονικής Ομάδας«ΛΟΓΩΔΙΑΤΡΟΦΗΣ»  τίμησε πλήθος κόσμου και εκλεκτές προσωπικότητεςτου πολιτικού, καλλιτεχνικού, επιχειρηματικού και επιστημονικού κόσμου. Μεταξύ άλλων παρευρέθησαν οι Κώστας Σπυρόπουλος, Ελένη Φιλίνη, Νίνα Λοτσάρη, Ντέσσυ Κουβελογιάννη, Σόφη Πασχάλη, Κατερίνα Κορωναίου, Ντίνα Νικολάου, Δήμητρα Καλφούντζου, οι επιχειρηματίες Σοφοκλής Ξυνής με τη σύζυγο του και Γιώργος Τσουκαλαδάκης της Collagen Power,  οι ποινικολόγοι Δημήτρης Χατζημιχάλης και Φώτης Χατζηφώτης και πολλοί άλλοι.

Η εκδήλωση έκλεισε με τις ευχές όλων των παρευρισκομένων στο Δημήτρη Γρηγοράκη για τα γενέθλιά του, μιας και η συγκεκριμένη ημέρα είναι αφορμή για διπλό εορτασμό πέρα από την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής.

Rate it