Μέσα από το γιορταστικό event «Ημέρες Υγείας–Special days», το περιοδικό Fitness&spa-ALL ABOUT WELLNESS και το  aboutwellness.gr θα στείλουν το δικό τους μήνυμα υγείας και αισιοδοξίας μαζί με όλους εσάς, με αφορμή:

– την Παγκόσμια Ημέρα για την εξάλειψη της Φτώχειας

– την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Οστεοπόρωσης

– την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής και ημέρα κατά της Παχυσαρκίας

– την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού.

 

Παρασκευή 25 και Σάββατο 26 Οκτωβρίου στο εμπορικό κέντρο Athens Metro Mall στον Άγιο Δημήτριο. 

 

Συμμετέχουν:

• ο Πανελλήνιος Σύλλογος «Άλμα Ζωής»

• ο Συλλογος Ασθενών με Οστεοπόρωση, για την πρόληψη και θεραπεία της Οστεοπόρωσης

• η Ελληνική Ιατρική Εταιρία Παχυσαρκίας και Εταιρεία Μελέτης Παραγόντων Κινδύνου για Αγγειακά Νοσήματα (Ε.Μ.Πα.Κ.Α.Ν.) για την καταπολέμηση της παχυσαρκίας

• η Οργάνωση Γιατροί του Κόσμου και η UNICEF για την προσφορά τους σε θέματα Υγείας και εξάλειψης της φτώχειας.

 

Οι εκπρόσωποι των φορέων θα ενημερώσουν το κοινό και παράλληλα θα πραγματοποιήσουν τεστ με ειδικά επιστημονικά ερωτηματολόγια. Ειδικά για το event Θα πραγματοποιηθούν δωρεάν λιπομετρήσεις.

 

To Σάββατο 26 Οκτωβρίου ο ραδιοφωνικός σταθμός Love Radio 97,5 Fm θα πραγματοποιήσει live αναμετάδοση.

 

Ομάδα σπουδαστών της από τη Δραματική Σχολή «Central Stage», της Μιμής Ντενίση, θα παρουσιάσει ειδική χοροθεατρική παράσταση, ενώ το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει και και θεραπευτική zumba, healthy yoga και pilates.

Η εταιρία EURODIET εκ των χορηγών της εκδήλωσης θα ενημερώνει για θεματα διατροφής και θα προσφέρει – μετά από κλήρωση-  λιπομερητές!

Το υγρό πόσιμο κολλαγόνο PURE GOLD COLLAGEN, υποστηρικτής της εκδήλωσης, θα προσφέρει σε δέκα τυχερούς επισκέπτες το προιόν σε κανονική συσκευασία.