Η εκστρατεία ενημέρωσης «Σώμα, Ψυχή και Πνεύμα» συνεχίζεται και θα βρίσκεται αυτό τον μήνα στον Κορυδαλλό με σκοπό να ενημερώσει το κοινό. Συνδυαστικά θα λειτουργήσει και Πασχαλινό Bazaar, με χειροποίητες λαμπάδες από τους ενοίκους της Μονάδας Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης ΑΝΙΜΑ.

 

Η «ΑΝΙΜΑ αμκε – μκο» αναγνωρίζοντας την ανάγκη όλων για βελτίωση του επιπέδου υγείας ειδικά σε αυτές τις δύσκολες εποχές, διοργανώνει εκστρατείες και δράσεις ενημέρωσης για θέματα που αφορούν τον άνθρωπο. Στόχος της συγκεκριμένης καμπάνιας είναι η ενίσχυση της επίγνωσης των επιπτώσεων μιας σωματικής ασθένειας στην ψυχική μας κατάσταση, αλλά και η ενημέρωση όλων σχετικά με τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στην υγεία μας. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ αξίζει να αφουγκραστούμε τις ανάγκες μας ώστε να διαφυλάξουμε το πολυτιμότερο αγαθό μας: την υγεία μας.

Σε αυτό το πνεύμα κοινωνικής σύνδεσης, η ΑΝΙΜΑ αμκε-μκο θα βρίσκεται και αυτή τη χρονιά, κάθε μήνα και σε ένα διαφορετικό Δήμο της Αττικής, με σκοπό να κάνει τη σωστή ενημέρωση για θέματα υγείας… επιδημία!

Το επιστημονικό προσωπικό της ΑΝΙΜΑ θα βρεθεί την

Παρασκευή 6 & Σάββατο7 Απριλίου

Πλατεία Ελευθερίας στον Κορυδαλλό από τις 10:00 έως τις 15:00!