Ενημερωτική εκδήλωση για το κοινό  με θέμα  «ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ»  θα πραγματοποιήσει η Β’ Πανεπιστημιακή Μ/Γ  Κλινική του Νοσ. «ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ»  την Τρίτη,
24 Απριλίου 2012   από τις 17.00 έως τις 18.30
το απόγευμα στο ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ (Καραγιώργη Σερβίας 18, Λόφος Κουμουνδούρου Μικρολίμανο, Πειραιάς).Η εκδήλωση απευθύνεται κυρίως σε γυναίκες  που θέλουν να μείνουν έγκυες, που είναι έγκυες ή θηλάζουν και έχει σκοπό μέσα από δημιουργική συζήτηση  και ανταλλαγές εμπειριών, να δοθούν απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα που αφορούν τη σωστή διατροφή σε όλα τα στάδια της εγκυμοσύνης και την ωφελιμότητα των πολυβιταμινούχων συμπληρωμάτων διατροφής με Ω-3 λιπαρά οξέα. Ενημερωτική Εκδήλωση  με ελεύθερη είσοδο

 

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ιδιαίτερος λόγος γίνεται στις ημέρες μας για τη διατροφή της εγκύου, η οποία επηρεάζει τη σωματική και ψυχολογική ανάπτυξη του παιδιού. Αν η έγκυος δεν έχει σωστή διατροφή, οι συνέπειες για το έμβρυο θα είναι σοβαρές. Είναι απαραίτητο οι μέλλουσες μητέρες να ακολουθούν ένα ισορροπημένο και πλούσιο διαιτολόγιο και να λαμβάνουν πολυβιταμινούχα συμπληρώματα διατροφής.

 

Η λήψη σε καθημερινή βάση πολυβιταμινούχων συμπληρωμάτων διατροφής, βοηθά στην κάλυψη των αυξημένων αναγκών για βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία και Ω-3 λιπαρών οξέων για γυναίκες που σκοπεύουν να μείνουν έγκυες, είναι έγκυες ή θηλάζουν, αφού βοηθούν στην εμβρυϊκή αύξηση και ανάπτυξη, σε καλύτερη έκβαση της κύησης, στη βελτιστοποίηση της υγείας και της ευεξίας της γυναίκας και στη βελτίωση της ποιότητας του μητρικού γάλακτος.

 

Αντίθετα έγκυες που δεν τρέφονται σωστά και δεν λαμβάνουν τις απαραίτητες βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά, παρουσιάζουν υψηλό ποσοστό πρόωρων τοκετών, αποβολών και αλλοιώσεων των κυττάρων του εμβρύου. Η κακή διατροφή της εγκύου μπορεί να προκαλέσει ανωμαλίες και στο κεντρικό νευρικό σύστημα του παιδιού προκαλώντας μελλοντικά ακόμα και μαθησιακές δυσκολίες.

 

Για την καλύτερη οργάνωση της εκδήλωσης και την πιο άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των συμμετεχόντων, οι ενδιαφερόμενες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην εταιρεία Δημοσίων Σχέσεων Αlpha Public Relations (APR ΕΠΕ), στο τηλέφωνο 210 36 45 629.

#########