Αρχική Φορείς Υγείας Αποφάσεις της Π.Δ.Ε. του Π.Σ.Φ.-ΝΠΔΔ για κινητοποιήσεις

Αποφάσεις της Π.Δ.Ε. του Π.Σ.Φ.-ΝΠΔΔ για κινητοποιήσεις

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η ΠΔΕ του Π.Σ.Φ.-ΝΠΔΔ στην συνεδρίασή της, την Πέμπτη, 15/3/2012, εξέτασε λεπτομερώς τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο και έχουν φέρει τους συναδέλφους σε οικονομική κατάρρευση.

Δυστυχώς όσο καλή διάθεση και να έχουμε, η κατάσταση δεν πάει άλλο!

Ομόφωνα η ΠΔΕ αποφάσισε

:

  •  Την Πέμπτη, 22/3/2012 και ώρα 13.00 συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο ASTOR, Καραγιώργη Σερβίας 16, Σύνταγμα, Αθήνα.
  • Την Δευτέρα, 26/3/2012 και ώρα 12.00-14.00 συμβολική κατάληψη στα γραφεία του ΕΟΠΥΥ, Κηφισίας 39, Μαρούσι και αντίστοιχες συγκεντρώσεις στις κατά τόπους ΥΠΑΔ στις έδρες των Περιφερειακών Τμημάτων.
  • Την Τετάρτη, 28/3/2012, 24ωρη απεργία των εργαζόμενων φυσικοθεραπευτών στα δημόσια Νοσοκομεία, στα ΚΑΠΗ και στους Ασφαλιστικούς Οργανισμούς, με κάλυψη από την ΠΟΕΔΗΝ και την ΠΟΕ-ΟΤΑ.
  • Από 1/4/2012 να εκτελούνται παραπεμπτικά του ΕΟΠΥΥ, να πληρώνονται από τους ασθενείς με τη φυσικοθεραπευτική συνεδρία (20 €) και να τους δίδεται η απόδειξη . Η απόφαση αυτή ισχύει επ’ αόριστον, μέχρι την πρώτη πληρωμή παραπεμπτικού από τον ΕΟΠΥΥ προς συμβεβλημένο φυσικοθεραπευτή.
  • Να αναρτηθεί αφίσα στα ιδιωτικά εργαστήρια φυσικοθεραπείας και σε όλους τους δημόσιους χώρους όπου παρέχεται φυσικοθεραπεία, που θα εξηγεί στους ασθενείς τους λόγους των κινητοποιήσεων και κυρίως την αποχή από τις συμβάσεις με τον ΕΟΠΥΥ.
  • Να αποσταλεί ηχητικό μήνυμα σε όλους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς, στο οποίο να αναφέρονται τα παραπάνω.
Αποφάσεις της Π.Δ.Ε. του Π.Σ.Φ.-ΝΠΔΔ για κινητοποιήσεις
Rate it