Αρχική Ειδήσεις - Νέα Το Dupilumab της Sanofi και της Regeneron ανακηρύσσεται «Κλινικό Επίτευγμα της...

Το Dupilumab της Sanofi και της Regeneron ανακηρύσσεται «Κλινικό Επίτευγμα της Χρονιάς» από το Scrip Intelligence

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Sanofi - Φαρμακευτική Εταιρεία - iatro.gr

Στο πλαίσιο των 9ων ετήσιων Βραβείων Scrip  (διεξάγεται από το Scrip Intelligence. – κορυφαία έκδοση στο φαρμακευτικό κλάδο)  η  Φάσης 2α μελέτη του dupilumab για το άσθμα ανακηρύχθηκε «Κλινικό Επίτευγμα της Χρονιάς».

 Η βράβευση ανακοινώθηκε την περασμένη εβδομάδα ύστερα από απόφαση 15μελούς επιτροπής που απαρτιζόταν από κορυφαία στελέχη, συμβούλους και ερευνητές του φαρμακευτικού κλάδου. 

Το dupilumab είναι ένα πλήρως ανθρώπινο μονοκλωνικό αντίσωμα που βρίσκεται υπό κλινική ανάπτυξη για την αντιμετώπιση του άσθματος, της ατοπικής δερματίτιδας και της ρινικής πολυποδίασης. 

 

Ο George D. Yancopoulos, M.D., Ph.D., Πρόεδρος και Επιστημονικός Διευθυντής της Regeneron, δήλωσε, «Εκτιμούμε την αναγνώριση εκ μέρους του Scrip ότι το dupilumab αποτελεί έναν από τους πιο συναρπαστικούς υπό έρευνα κλινικούς παράγοντες στο πλαίσιο της βιομηχανίας. Θεωρούμε, επίσης, ότι αυτό το βραβείο αποτελεί πρόσθετη επιβεβαίωση συνολικά του βάθους και της παραγωγικότητας της ομάδας Έρευνας & Ανάπτυξης (R&D) και των ισχυρών τεχνολογιών VelociSuite® που χρησιμοποιούν.»

«Aυτό το βραβείο αποτελεί πραγματική τιμή για όλους τους άνδρες και τις γυναίκες στον οργανισμό μας που εργάζονται με συνέπεια για την ανάπτυξη αυτής της ερευνητικής θεραπείας», δήλωσε ο Elias Zerhouni, MD, Πρόεδρος Global R&D της Sanofi. «Η τελική αναγνώριση για την καινοτόμο έρευνά τους πραγματοποιείται, εν τέλει, κάθε φορά που είμαστε σε θέση να προσφέρουμε βελτιωμένες λύσεις στους ασθενείς.»

 

Το Dupilumab της Sanofi και της Regeneron ανακηρύσσεται «Κλινικό Επίτευγμα της Χρονιάς» από το Scrip Intelligence
Rate it