Αρχική Ειδήσεις - Νέα ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΟΜΙΛΟΥ ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗN ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΔΙΑΒΗΤΗ (14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ)

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΟΜΙΛΟΥ ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗN ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΔΙΑΒΗΤΗ (14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Ευρωκλινική Αθηνών - προσφορές

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη, ο Όμιλος Ευρωκλινικής παρέχει τη δυνατότητα: Για την Ευρωκλινική Αθηνών:  προληπτικός έλεγχος διαβήτη – γλυκοζυλιωμένη αιμοσφαιρίνη, σάκχαρο και επίσκεψη σε ενδοκρινολόγο – στην προνομιακή τιμή των 30 ευρώ.

Επίσης, διενέργεια εξέτασης καμπύλης σακχάρου (εφόσον χρειαστεί)  στην προνομιακή τιμή των 20 ευρώ και καμπύλης ινσουλίνης (εφόσον χρειαστεί) στην προνομιακή τιμή των 40 ευρώ.

Η προσφορά αφορά όσους έχουν προδιάθεση για διαβήτη με οικογενειακό ιστορικό Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 2, σε γυναίκες που έχουν ιστορικό Διαβήτη κύησης και παχύσαρκους οποιασδήποτε ηλικίας.

Για την Ευρωκλινική Παίδων:  προληπτικός έλεγχος διαβήτη – γλυκοζηλιωμένη αιμοσφαιρίνη, γενική ούρων, σάκχαρο, ινσουλίνη, c πεπτίδιο και επίσκεψη σε ενδοκρινολόγο – σε παιδιά ηλικίας έως 14 ετών προκειμένου να διερευνηθεί αν έχουν διαβήτη στην προνομιακή τιμή των 40 ευρώ.

Η προσφορά ισχύει για όσους τηλεφωνήσουν την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου από τις 09:00 έως τις 15:00 και κλείσουν ραντεβού στο τηλ. 210 6416016 για την Ευρωκλινική Αθηνών και στο τηλ. 210 6416180 για την Ευρωκλινική Παίδων.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΟΜΙΛΟΥ ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗN ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΔΙΑΒΗΤΗ (14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ)
Rate it