Αρχική Ι.Σ.Α Ο ΙΣΑ εμμένει στην πάγια θέση του για συλλογικές συμβάσεις κατά πράξη...

Ο ΙΣΑ εμμένει στην πάγια θέση του για συλλογικές συμβάσεις κατά πράξη και περίπτωση και καλεί τα μέλη του να μην συμβληθούν με τον ΕΟΠΥΥ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, σε συνέχεια των προηγούμενων ανακοινώσεων του, σας ενημερώνει αναφορικά με τις συμβάσεις του ΕΟΠΥΥ για τους οικογενειακούς ιατρούς, ότι δεν έχει καλυφθεί ούτε το 25% των αιτουμένων θέσεων βάσει των στοιχείων του ΙΣΑ και του ΕΟΠΥΥ.

Ο ΙΣΑ, σε κάθε περίπτωση καλεί τα μέλη του να μην δεχθούν τις απαξιωτικές συμβάσεις για τους οικογενειακούς ιατρούς, εμμένοντας στην αρχική του θέση, να συναφθούν συλλογικές συμβάσεις με τους κατά τόπους Ιατρικούς Συλλόγους, κατά πράξη και περίπτωση για όλες τις ιατρικές ειδικότητες με ελεύθερη επιλογή ιατρού και για όσους ιατρούς το επιθυμούν.

Οφείλουμε δε να σημειώσουμε ότι η παράταση που δόθηκε είναι άνευ ουσίας, καθώς ουδεμία τροποποίηση από αυτές που επιτακτικά ζητήσαμε λήφθηκε υπόψη! Οι ανωτέρω συμβάσεις απαξιώνουν το ιατρικό λειτούργημα, μετατρέποντας τους ιατρούς σε υπαλλήλους του ΕΟΠΥΥ.

Για τους λόγους αυτούς καλούμε τα μέλη μας που έχουν ήδη υποβάλλει αίτηση, να προβούν σε ανάκληση αυτής και να αντισταθούν στους εκφοβισμούς, ώστε όλοι ενωμένοι να διεκδικήσουμε συμβάσεις αντάξιες του λειτουργήματός μας!

 

 

Ο ΙΣΑ εμμένει στην πάγια θέση του για συλλογικές συμβάσεις κατά πράξη και περίπτωση και καλεί τα μέλη του να μην συμβληθούν με τον ΕΟΠΥΥ
Rate it