Αρχική Ειδήσεις - Νέα Η Novartis Hellas εφοδιάζει επαρκώς την αγορά με το αντιπηκτικό της σκεύασμα...

Η Novartis Hellas εφοδιάζει επαρκώς την αγορά με το αντιπηκτικό της σκεύασμα SINTROM 4 mg

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η Novartis Hellas, με γνώμονα την απρόσκοπτη πρόσβαση των ασθενών στις θεραπείες τους, θα ήθελε να ενημερώσει ότι εφοδιάζει επαρκώς την αγορά με το αντιπηκτικό σκεύασμα SINTROM 4 mg (ασενοκουμαρόλη). Το SINTROM 4 mg, κυκλοφορεί στην Ελληνική αγορά πάνω από 40 χρόνια και αποτελεί την αγωγή δεκάδων χιλιάδων ασθενών στην Ελλάδα. Μέχρι σήμερα, η διάθεσή του είναι ομαλή και δεν έχουν παρατηρηθεί φαινόμενα ελλείψεων.

 

Υπό την προϋπόθεση ότι δεν πραγματοποιούνται παράλληλες εξαγωγές του σκευάσματος, δεν θα έπρεπε να παρατηρούνται φαινόμενα ελλείψεων.

 

H Novartis Hellas βρίσκεται σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές έτσι ώστε να διευκρινισθεί το ζήτημα περαιτέρω.

 

Η Novartis

Η Novartis AG στον Τομέα της Υγείας παρέχει λύσεις στις αναφυόμενες ανάγκες των ασθενών και των κοινωνιών. Επικεντρωμένη αποκλειστικά στον Τομέα αυτό, η Novartis διαθέτει ένα διευρυμένο χαρτοφυλάκιο που καλύπτει άριστα αυτές τις ανάγκες: καινοτόμα φαρμακευτικά ιδιοσκευάσματα, οικονομικώς συμφέροντα γενόσημα φάρμακα, εμβόλια και διαγνωστικά, καθώς και μη συνταγογραφούμενα φάρμακα.

Η Novartis είναι η μόνη εταιρία που κατέχει ηγετικές θέσεις σε αυτούς τους τομείς. Το 2011, επενδύθηκαν περίπου 9,6 δις δολάρια σε δραστηριότητες Έρευνας και Ανάπτυξης. Με έδρα τη Βασιλεία της Ελβετίας, οι εταιρίες του Ομίλου Novartis απασχολούν περίπου 124.000 εργαζομένους και δραστηριοποιούνται σε περισσότερες από 140 χώρες του κόσμου.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διαδικτυακή διεύθυνση:

http://www.novartis.com

 

Στην Ελλάδα, η Novartis (Hellas) Α.Ε.Β.Ε. έχει κύριες επιχειρηματικές δραστηριότητες στα συνταγογραφούμενα φαρμακευτικά ιδιοσκευάσματα, σε προϊόντα οφθαλμολογικής φροντίδας και στα μη συνταγογραφούμενα φάρμακα. Τα κεντρικά γραφεία βρίσκονται στη Μεταμόρφωση Αττικής, ενώ λειτουργούν γραφεία και στη Θεσσαλονίκη, όπου συνολικά απασχολούνται περισσότερα από 600 άτομα.

Η Novartis Hellas εφοδιάζει επαρκώς την αγορά με το αντιπηκτικό της σκεύασμα SINTROM 4 mg
Rate it