Αρχική Επιχειρείν Ιστότοπος για την Γαστροοισοφαγική Παλινδρόμηση από την Takeda Hellas A.E.

Ιστότοπος για την Γαστροοισοφαγική Παλινδρόμηση από την Takeda Hellas A.E.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ξινίλες… τέλος. Νέος ιστότοπος για την ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τη Γαστροοισοφαγική Παλινδρόμηση, από την TAKEDA ΕΛΛΑΣ A.E. σε συνεργασία με την Ελληνική Γαστρεντερολογική Εταιρεία.

Η φαρμακευτική εταιρεία TAKEDA ΕΛΛΑΣ A.E. εγκαινίασε έναν καινούργιο διαδικτυακό τόπο με την ονομασία «Ξινίλες… τέλος» στη διεύθυνση www.ksiniless.gr  με τη συνεργασία και την εγκυρότητα της Ελληνικής Γαστρεντερολογικής Εταιρείας.

Ο εν λόγω ιστότοπος έχει στόχο την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού για την Γαστροοισοφαγική Παλινδρομική Νόσο (ΓΟΠΝ), με θεματολογία για τα συμπτώματα, τη διάγνωση, την πρόληψη, καθώς επίσης τον τρόπο ζωής, τη διατροφή και τις εξελίξεις, που αφορούν την πάθηση αυτή. Η Γαστροοισοφαγική Παλινδρόμηση είναι μια ασθένεια, στην οποία, το οξύ του στομάχου καθώς και τα γαστρικά υγρά παλινδρομούν στον οισοφάγο με αποτέλεσμα τον ερεθισμό του και το αίσθημα καύσου πίσω από το στέρνο (καούρα). Από την ασθένεια αυτή πάσχουν εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, αντιμετωπίζοντας ενοχλητικά συμπτώματα, τα οποία επηρεάζουν την ποιότητα της ζωής τους.

 

Σχετικά με την Φαρμακευτική Εταιρεία Takeda

Η Takeda Pharmaceutical Company Limited είναι μια παγκόσμια φαρμακευτική εταιρεία με άξονα την Έρευνα & Ανάπτυξη και είναι αφοσιωμένη στην παροχή καλύτερης υγείας, μετατρέποντας την επιστήμη σε φάρμακα που αλλάζουν τη ζωή των ανθρώπων με στόχο την βελτίωση της ζωής των ασθενών. Η Takeda επικεντρώνει τις ερευνητικές της προσπάθειες στους θεραπευτικούς τομείς της ογκολογίας, της γαστρεντερολογίας και του κεντρικού νευρικού συστήματος καθώς και των εμβολίων.

Η Takeda διενεργεί Έρευνα & Ανάπτυξη τόσο η ίδια όσο και με εξωτερικούς συνεργάτες ώστε να παραμένει σε κορυφαία επίπεδα καινοτομίας. Η ανάπτυξη της Takeda ωθείται από τα νέα καινοτόμα προϊόντα, ιδιαιτέρως στον τομέα της ογκολογίας και της γαστρεντερολογίας, καθώς και από την παρουσία της σε αναπτυσσόμενες αγορές. Περισσότεροι από 30.000 εργαζόμενοι της Takeda είναι αφοσιωμένοι στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των ασθενών και συνεργάζονται με εταίρους στην φροντίδα υγείας σε περισσότερες από 70 χώρες.

Ιστότοπος για την Γαστροοισοφαγική Παλινδρόμηση από την Takeda Hellas A.E.
Rate it