Αρχική Γυναικολόγος Η Νέα Πένα για τη Γονιμότητα, Pergoveris [συνδυασμός ωοθυλακιοτρόπου ορμόνης (FSH) και...

Η Νέα Πένα για τη Γονιμότητα, Pergoveris [συνδυασμός ωοθυλακιοτρόπου ορμόνης (FSH) και ωχρινοτρόπου ορμόνης (LH) είναι διαθέσιμη πλέον και στην Ελλάδα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η Merck, μία κορυφαία εταιρεία στο χώρο των επιστημών και της τεχνολογίας, ανακοίνωσε σήμερα ότι η νέα πένα για τη Γονιμότητα, Pergoveris Pen, με το συνδυασμό FSH και LH, είναι πλέον διαθέσιμη στην Ελληνική αγορά και στους Έλληνες ασθενείς. Η νέα πένα Pergoveris είναι ένα σκεύασμα ανασυνδυασμένης ανθρώπινης ωοθυλακιοτρόπου ορμόνης (θυλακιοτροπίνη άλφα, r‑hFSH) και ανασυνδυασμένης ανθρώπινης ωχρινοτρόπου ορμόνης (λουτροπίνη άλφα, r‑hLH) σε μοναδική αναλογία 2:1 και καλύπτει μία ανεκπλήρωτη ιατρική ανάγκη, παρέχοντας μια βελτιωμένη, βολική και έτοιμη προς χρήση επιλογή συνδυαστικής θεραπείας για τη γονιμότητα.

 

Η νέα φαρμακοτεχνική μορφή της πένας Pergoveris ως ενέσιμο διάλυμα, δημιουργήθηκε εξελίσσοντας τον αρχικό συνδυασμό λυοφιλοποιημένης σκόνης και διαλύτη – το οποίο έπρεπε οι ίδιοι οι ασθενείς να αναμείξουν στα φιαλίδια, πριν την καθημερινή ένεση – σε μια έτοιμη προς χρήση λύση με την προγεμισμένη πένα. Εξαλείφοντας την ανάγκη ανάμειξης, η Pergoveris Pen προσφέρει μία βελτιωμένη εμπειρία θεραπείας στοχεύοντας στη διέγερση της ανάπτυξης των ωοθυλακίων σε ενήλικες γυναίκες με σοβαρή ανεπάρκεια LH και FSH.

 

«Μετά την Ευρωπαϊκή έγκριση της νέας πένας Pergoveris το Μάιο του 2017, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η πένα για τη γονιμότητα κυκλοφορεί πλέον και στην Ελλάδα, έχοντας ενταχθεί στη θετική λίστα και με πλήρη ποζημίωση από τον ΕΟΠΥΥ.  Η πένα Pergoveris συμπληρώνει το χαρτοφυλάκιό μας και αποτελεί ένα ακόμη βήμα προς την εκπλήρωση της δέσμευσής μας για βελτίωση των θεραπευτικών αποτελεσμάτων σε ζευγάρια που επιδιώκουν να γίνουν γονείς», δήλωσε ο Ιωάννης Βλόντζος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της MerckΕλλάδος.

 

Η νέα πένα Pergoveris, σχεδιασμένη βάσει της ανατροφοδότησης από ασθενείς και επαγγελματίες υγείας, παρέχει στους γιατρούς τη δυνατότητα να εξατομικεύσουν τη δοσολογία σύμφωνα με τις ανάγκες του ασθενούς, επιτρέποντας τη ρύθμιση της δόσης προς τα πάνω κατά 12,5 IU (διεθνείς μονάδες), και προσφέροντας δύο περιεκτικότητες: 300IU και 900IU. Η Pergoveris Pen αποτελεί την τρίτη προσθήκη στην καινοτόμο σειρά χορήγησης της Merck με την επωνυμία Family of Pen.

 

Η Νέα Πένα για τη Γονιμότητα, Pergoveris [συνδυασμός ωοθυλακιοτρόπου ορμόνης (FSH) και ωχρινοτρόπου ορμόνης (LH) είναι διαθέσιμη πλέον και στην Ελλάδα
Rate it