Αρχική Ειδήσεις - Νέα Προσφορά Ευρωκλινικής Αθηνών για την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Νόσου Alzheimer

Προσφορά Ευρωκλινικής Αθηνών για την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Νόσου Alzheimer

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της νόσου Alzheimer, η Ευρωκλινική Αθηνών παρέχει τη δυνατότητα διενέργειας δωρεάν Τεστ Μνήμης και εξέταση από Διευθυντή Νευρολόγο στην προνομιακή τιμή των 40 ευρώ. Η προσφορά ισχύειγια όσους τηλεφωνήσουν τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου από τις 09:00 έως τις 15:00 και κλείσουν ραντεβού στο τηλ. 210 6416312.

Οι εξετάσεις θα πρέπει να έχουν πραγματοποιηθεί έως και 30/11/2012.

 Λίγα λόγια για τον Όμιλο της Ευρωκλινικής

Η Ευρωκλινική Αθηνών, από το 1998 που ιδρύθηκε, προσφέρει απαράμιλλες υπηρεσίες υγείας, ως ένα άρτιο Διαγνωστικό, Χειρουργικό και Θεραπευτικό Κέντρο. Θέτοντας υψηλότατα στάνταρ και αυστηρή πολιτική ποιότητας, είναι εφάμιλλη των μεγαλύτερων νοσηλευτικών κέντρων του εξωτερικού.

 

Η Ευρωκλινική Παίδων συμπληρώνει εφέτος 10 χρόνια λειτουργίας, ως μία πρότυπη αμιγώς παιδιατρική κλινική. Έχει απαλύνει τον πόνο σε 250.000 παιδιά και έχει νοσηλεύσει 40.000 παιδιά, αριθμοί μοναδικοί για τα ελληνικά δεδομένα, όσον αφορά την ιδιωτική παροχή υπηρεσιών υγείας για το παιδί.

Με σεβασμό στον άνθρωπο και τις ανάγκες του, η Ευρωκλινική Αθηνών και η Ευρωκλινική Παίδων διαθέτουν κορυφαίο επιστημονικό προσωπικό με όλες τις ιατρικές ειδικότητες και παιδιατρικές υποειδικότητες, έμπειρους νοσηλευτές, σύγχρονες εγκαταστάσεις και ιατρικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που ανανεώνεται διαρκώς, επιτρέποντας την εφαρμογή των πιο πρωτοποριακών μεθόδων στη διάγνωση και στη θεραπεία.

Οι κλινικές του Ομίλου Ευρωκλινικής επενδύουν στο μέλλον προάγοντας την προληπτική ιατρική, εφαρμόζοντας καινοτόμες μεθόδους και τεχνολογία αιχμής.

Προσφορά Ευρωκλινικής Αθηνών για την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Νόσου Alzheimer
Rate it