Εξήντα πέντε (65) κυτία πρώτων βοηθειών με υγειονομικό υλικό και φάρμακα βασικά/ μη συνταγογραφούμενα για τα σχολεία του Δήμου Αμαρουσίου προσέφερε τo Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής του Ευθύνης και ανταποκρινόμενο στο αίτημα του Δήμου Αμαρουσίου για φαρμακευτική υποστήριξη των σχολείων του Δήμου (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια, ειδικά σχολεία).

 

Σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, οι εκπρόσωποι του ΥΓΕΙΑ συνοδεία ασθενοφόρων του νοσοκομείου, παρέδωσαν στον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γεώργιο Πατούλη, τα κυτία πρώτων βοηθειών, παρουσία εκπαιδευτικών και μαθητών των σχολείων του Δήμου και εκπροσώπων του Τμήματος Παιδείας και του Γραφείου Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Δήμου Αμαρουσίου.

Οι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης του Αμαρουσίου, ευχαρίστησαν το ΥΓΕΙΑ για την ευγενική του προσφορά και εξέφρασαν την πεποίθηση ότι η κίνηση αυτή, λίγο πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, θα δώσει το έναυσμα και σε άλλους φορείς να ευαισθητοποιηθούν στους δύσκολους αυτούς καιρούς προς όφελος των παιδιών. 

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ομίλου ΥΓΕΙΑ κα Αρετή Σουβατζόγλου σχολιάζοντας την πρωτοβουλία αυτή,  τόνισε: «Δεν θα μπορούσαμε παρά να ανταποκριθούμε με ευαισθησία στο αίτημα του Δήμου  για να διασφαλίσουμε και με τη δική μας φροντίδα την καθημερινότητα των παιδιών στα σχολεία τους. Σε αυτό το δύσκολο «ταξίδι» που ξεκινούν οι μαθητές, το πιο πολύτιμο εφόδιο είναι η υγεία τους, την οποία οφείλουμε να διαφυλάττουμε με κάθε μέσο. Η πρόληψη άλλωστε είναι και η πιο αποτελεσματική θεραπεία. Για το λόγο αυτό το νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ, θέτει για άλλη μια φορά ψηλά τον πήχη της υγείας και εύχεται καλή και δημιουργική σχολική χρονιά στους μαθητές».

#########