Αυτές αποτελούν υπέρλεπτες όψεις μεγέθους 0,3-0,5 χιλ. μεγέθους <<φακού επαφής >> που δεν απαιτούν τρόχισμα άρα και αναισθησία για την κατασκευή τους. Συγκολλούνται στην προστομιακή επιφάνεια με την βοήθεια μεγεθυντικών γυαλιών   που φορά ο γιατρός διότι ακριβώς επειδή πολύ λεπτές χρειάζεται η τέλεια εφαρμογή τους στο δόντι.

Οι όψεις πορσελάνης LUMINEERS αποτελούνται μόνο από CERINATE πορσελάνη, ένα πατενταρισμένο, εξαιρετικά ισχυρό υλικό  πορσελάνης που κατασκευάζεται αποκλειστικά στην Σάντα Μαρία της Καλιφόρνια.  Η πορσελάνη τύπου CERINATE είναι μία πατενταρισμένη πορσελάνη ενισχυμένη με κρυστάλλους λευκίτη. Η ιδιαίτερη ομοιομορφία που παρουσιάζουν οι κρύσταλλοι λευκίτη βοηθούν στο να είναι η πορσελάνη αυτή πολύ ανθεκτική στις ρωγμές. Επίσης έχει πολύ χαμηλό συντελεστή θερμικής διαστολής συμβάλλοντας έτσι στην πρόληψη της αποκόλλησης και στο ξεκόλλημα από το δόντι στο οποίο έχει τοποθετηθεί.

Επίσης τοποθετούνται και πάνω ήδη υπάρχοντες γέφυρες που τα όριά τους έχουν αλλοιωθεί με το πέρασμα του χρόνου.

 

Πριν

Μετά

Οι όψεις αυτές χρησιμοποιούνται για να αλλάξουν το μέγεθος, το σχήμα καθώς και το χρώμα των δοντιών με μόνιμο αποτέλεσμα το οποίο δεν αλλοιώνεται από το κάπνισμα ή την πάροδο του χρόνου καθώς δεν προσροφούν χρωστικές.

 

 

Πριν

Μετά

 

 

Ιωάννης Θ Φάκλαρης DDS-MSc

Χειρουργός Οδοντίατρος

Παθοβιολόγος Στόματος

#########