Η Παγκόσμια Ημέρα Υγείας στις 7 Απριλίου συμπίπτει με μία δυναμική πρωτοβουλία της Φαρμασέρβ – Λίλλυ, με ισχυρές βάσεις, διάρκεια και προοπτική.

 

Πρόκειται για μία σειρά εκδηλώσεων για την παρουσίαση του βιβλίου «Κλινική Έρευνα στην Ελλάδα 1996-2010» του Ιατρικού Τμήματός της Φαρμασέρβ – Λίλλυ, που ξεκίνησε στις 13 Μαρτίου στην Αίγλη του Ζαππείου, συνεχίζεται στις 13 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη και κορυφώνεται την Παρασκευή 15 Απριλίου 2011, στο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ – ΕΝΤΕΥΚΤΗΡΙΟ κτίριο «ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ».

 

 

Η Φαρμασέρβ – Λίλλυ πρωτοπορεί, τολμά και δίνει τον τόνο ενός δημιουργικού και ελπιδοφόρου μέλλοντος με την ενίσχυση της κλινικής έρευνας στο πεδίο του φαρμάκου. Δεν πρόκειται για μια πρωτοβουλία, που ξεκινά σήμερα, αλλά για μια καλά σχεδιασμένη και στέρεα δραστηριότητα της εταιρείας μας, η οποία έχει ξεκινήσει το 1996, έχει αποσπάσει τις μέγιστες διακρίσεις και έχει αποφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα.

 

Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα θα μιλήσουν ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Φαρμασέρβ – Λίλλυ, κ. Διονύσιος Φιλιώτης, ο Διευθυντής του Ιατρικού Τμήματος της Φαρμασέρβ – Λίλλυ, κ. Ευάγγελος Δροσινός, η Διευθύντρια ΕΣΥ – Παθολόγος, κ. Μαριάννα Μπενρουμπή και ο Διευθυντής Κλινικών Ερευνών και Εγκρίσεων της Φαρμασέρβ – Λίλλυ, κ. Ιωάννης Χονδρέλης.

Αντίστοιχα, στη Θεσσαλονίκη ομιλητές θα είναι ο Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της Φαρμασέρβ – Λίλλυ, κ. Σπύρος Φιλιώτης, ο Διευθυντής του Ιατρικού Τμήματος, κ. Ευάγγελος Δροσινός, ο Διευθυντής Κλινικών Ερευνών και Εγκρίσεων, κ. Ιωάννης Χονδρέλης και ο Παθολόγος, κ. Εμμανουήλ Πάγκαλος.

 

Η έκδοση με τίτλο «Κλινική Έρευνα στην Ελλάδα 1996-2010» παρουσιάζει τα αποτελέσματα της δραστηριοποίησης της Φαρμασέρβ – Λίλλυ στο πεδίο των κλινικών μελετών. Μέσα σε αυτά τα 15 χρόνια η εταιρεία μας κατόρθωσε να επιτύχει:

 

  • Τη δημιουργική επιστημονική συνεργασία με 1.500 Έλληνες ιατρούς και ερευνητές από περισσότερα από 1000 ερευνητικά κέντρα στο πλαίσιο 98 κλινικών ερευνητικών προγραμμάτων που έχουν οδηγήσει στη συλλογή δεδομένων 14.000 ασθενών.

  • Τα δεδομένα των ερευνητικών προγραμμάτων μας οδήγησαν σε παρουσιάσεις σε διεθνή συνέδρια και σε δημοσιεύσεις στα πλέον έγκριτα επιστημονικά περιοδικά, ενώ οι αλλεπάλληλοι έλεγχοι των προγραμμάτων μας από ανεξάρτητες αρχές απέδειξαν την αρίστη ποιότητα της διεξαγωγής των ερευνών.

Η Φαρμασέρβ – Λίλλυ πρωτοστατεί στην προσπάθεια για την προώθηση της κλινικής έρευνας στην Ελλάδα. Θα συνεχίσει με σχέδιο και συστηματική εργασία για την επίτευξη υψηλών στόχων. Αυτή άλλωστε είναι η πιο ισχυρή απάντηση στις προκλήσεις του σήμερα και του αύριο.

#########