Ο κ. Σπύρος Καπράλος αναλαμβάνει Πρόεδρος του Ομίλου της Ευρωκλινικής, μέλος του Ομίλου της Global Finance, μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες επιχειρηματικών κεφαλαίων στην Νοτιο-Ανατολική Ευρώπη. Ο κ. Καπράλος, με τη μακροχρόνια πείρα και την επαγγελματική του εμβέλεια, θα συνεισφέρει σημαντικά στην ανάπτυξη της Ευρωκλινικής.

 

 

Ο κ. Καπράλος είναι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ναυτιλιακής εταιρίας Star Bulk Carriers και Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

 

Στη μακρά και πολύ επιτυχημένη επαγγελματική του πορεία, έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων, Πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αθηνών και Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΧΑΕ,  Γενικός Γραμματέας Ολυμπιακών Αγώνων του Υπουργείου Πολιτισμού, Εντεταλμένος Σύμβουλος της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων Αθήνα 2004 και Υποδιοικητής της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος. Σπούδασε Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και κατέχει MBA από το Πανεπιστήμιο INSEAD της Γαλλίας.

 

H Global Finance είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες επιχειρηματικών συμμετοχών, με ηγετική θέση στην περιοχή της Νοτιο-Ανατολικής Ευρώπης. Η Global Finance διαθέτει γραφεία στην Αθήνα, στο Βουκουρέστι, στη Σόφια και στο Βελιγράδι. Από το 1991, έτος ιδρύσεως της μέχρι σήμερα, έχει αντλήσει συνολικά κεφάλαια ύψους €850 εκατομμυρίων και έχει πραγματοποιήσει πάνω από 75 επενδύσεις.

#########