Σε λειτουργία τέθηκε σήμερα, Τετάρτη 20 Απριλίου 2011, το Κέντρο Υγείας Περιστερίου (Χρήστου Λαδά 43) παρουσία του Υπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Ανδρέα Λοβέρδου, του Υφυπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Μιχάλη Τιμοσίδη , του Αναπληρωτή Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, κ. Γιώργου Κουτρουμάνη, του Γενικού Γραμματέα ΥΚΑ, κ. Νικόλαου Πολύζου και της Γενικής Γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων, κας. Αθηνάς Δρέττα.

Το σύγχρονο, αστικού τύπου, Κέντρο Υγείας Περιστερίου στελεχώθηκε με 25 άτομα εκ των οποίων 10 είναι γιατροί και 15 νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό. Το εν λόγω Κ.Υ. διαθέτει παθολογικό, καρδιολογικό, πνευμολογικό, παιδιατρικό και οδοντιατρικό τμήμα, καθώς επίσης μπορούν να διεξάγονται βιοχημικές, ακτινολογικές εξετάσεις και εξέταση υπερήχου.

Το Κ.Υ. Περιστερίου θα δέχεται πολίτες της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Αττικής από την Τετάρτη 27 Απριλίου από τις 09:00 έως τις 15:00. Από τον μήνα Μάιο θα λειτουργεί από τις 08:00 έως τις 20:00 και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα τεθεί σε εικοσιτετράωρη λειτουργία.

#########