Πριν από τρεις μήνες με ενημέρωσαν ότι έληξε η θητεία της διοίκησης του Ωνασείου και, προκειμένου να ζυγίσω καλύτερα τα πράγματα και να διαμορφώσω την καλύτερη άποψη, χρησιμοποίησα τη δυνατότητα που μου δίνει ο νόμος και ανανέωσα για τρεις μήνες τη συγκεκριμένη θητεία!
Στις 13 τρέχοντος έληξε και η ανωτέρω παράταση και είχα σκοπό σε συνεργασία με τα στελέχη του Υπουργείου Υγείας, να αναζητήσω την καλύτερη δυνατή επιλογή.

 

Δεν αποκλειόταν κανένα ενδεχόμενο, π.χ. να παραμείνουν κάποιοι από τους υπάρχοντες ή να απευθυνθούμε και σε νέους και ενώ είχα ορίσει ημερομηνία συνεδρίασης με τα πολιτικά και τα διοικητικά στελέχη του Υπουργείου Υγείας άρχισαν «τα όργανα» δηλαδή οι ελλαδίτικοι συνήθεις εκβιασμοί. ʼλλοι με σκοπό να μου επιβάλλουν τα πράγματα, άλλοι με σκοπό να παραμείνουν ως έχουν επιστράτευσαν γιατρούς, δικηγόρους, δημοσιογράφους, για να στηρίξουν με τα χειρότερα δυνατά επιχειρήματα τις επιλογές τους.

Όλοι χρησιμοποίησαν τα χειρότερα λόγια για τους αντιπάλους τους και όλα αυτά σε ένα νοσοκομείο που καταρρέει από οικονομικά βάρη και διαχειριστικά σφάλματα. Θα ήταν αφέλεια ο οποιοσδήποτε Υπουργός να μπει στο δίλλημα ποιος θα τον καθυβρίζει αρτιότερα για το αποτέλεσμα της επιλογής του. Σε συνεννόηση με τον καθηγητή, κ. Δημήτρη Κρεμαστινό Πρόεδρο της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής την επόμενη Τετάρτη θα τεθεί το ζήτημα του Ωνασείου, το οποίο το κράτος το επιχορηγεί με 7,7 εκατ. €, για να παραλάβει στο τέλος της κάθε χρήσης έλλειμμα 25 εκατ. €.

#########