Το πρόγραμμα απεξάρτησης ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Οργανισμό του  Δήμου Ν. Σμύρνης, σας προσκαλεί στο Πασχαλινό Παζάρι, στην κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης, στον  Δημοτικό Πολυχώρο «ΓΑΛΑΞΙΑΣ

την Τρίτη 10 Απριλίου 2012 από τις 11.00 έως τις 21.30
και
την Τετάρτη  11 Απριλίου 2012 από τις 11.00 έως τις 21.30»

 

 

 

Θα βρείτε…χειροποίητα δώρα, στολίδια και γλυκά φτιαγμένα από τις δημιουργικές ομάδες του προγράμματος.

Θα φτιάξετε…τα δικά σας στολίδια στα εργαστήρια που θα λειτουργούν

 

Τα έσοδα του Παζαριού θα διατεθούν για τις ανάγκες του Προγράμματος.

 

Το πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ λειτουργεί από τον Οκτώβριο του 1990 στη Αθήνα. Ανήκει στο πανελλαδικό δίκτυο υπηρεσιών του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων. Είναι πρόγραμμα εξωτερικής ημερήσιας παρακολούθησης, με κύριους στόχους την ψυχική απεξάρτηση και την κοινωνική επανένταξη των ατόμων. Οι υπηρεσίες του παρέχονται δωρεάν, δεν χορηγούνται φαρμακευτικές ή υποκατάστατες ουσίες και δεν υπάρχουν λίστες αναμονής.

 

Απευθύνεται: σε χρήστες ναρκωτικών ουσιών ενήλικες άνω των 21 ετών, εργαζόμενους, φοιτητές, περιστασιακούς και στις οικογένειές τους.

 

Οι υπηρεσίες που παρέχονται είναι οι εξής:

Ψυχική απεξάρτηση, Ατομική και ομαδική συμβουλευτική, Εκπαιδευτική συμβουλευτική και επαγγελματικός προσανατολισμός, Επαγγελματική κατάρτιση, Επαγγελματική συμβουλευτική, Αθλητικές και δημιουργικές ομάδες, Οικογενειακή συμβουλευτική.

 

Οι χρήστες ουσιών μπορούν να απευθυνθούν για οποιαδήποτε πληροφορία στο τηλέφωνο του Συμβουλευτικού Κέντρου 210 86 26 761.

Οι γονείς και οι συγγενείς των εξαρτημένων μπορούν να απευθυνθούν για οποιαδήποτε πληροφορία στο τηλέφωνο του Κέντρου Οικογενειακής Υποστήριξης 210 86 12 604.

#########