Ένα Πανελλήνιο ρεκόρ σημειώθηκε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκοποβολής της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Μαρτίου 2012, στο Σκοπευτήριο της Ελευσίνας. Το ρεκόρ πέτυχε ο Σωτήρης Γαλόγαυρος του σωματείου «Τριπτόλεμος», στο Αεροβόλο Τουφέκι Ανδρών R1, με 571 βαθμούς. Μετά το τέλος του Πανελληνίου πρωταθλήματος οι Αθλητές που εντάσσονται στο Σχεδιασμό για το 2012 και θα συμμετάσχουν με την Εθνική

ομάδα, εκπροσωπώντας  την χώρα μας, στο IPC Shooting World Cup στην Πολωνία, από τις 12 έως τις 15 Απριλίου 2012 είναι οι Αναστάσιος Μπούτης, Ευάγγελος Κακοσαίος, Γαλόγαυρος Σωτήρης, Ζαμπούρα Ελένη και η Μουτσίου Θεοδώρα.

Τρίτη θέση για την εθνική μας ομάδα τένις με αμαξίδιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Την τρίτη θέση κατέκτησε στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Αντισφαίρισης με αμαξιδιο της Αττάλειας, η Εθνική μας ομάδα , αποτελούμενη από τους Λαζαρίδη Γιώργο , Διαμαντή Στέφανο και Σταμάτη Μείνω, κερδίζοντας στον μικρό τελικό την Τουρκία με 3-0.Η κατάκτηση της τρίτης θέσης στους αγώνες της Ευρωπαϊκής ζώνης θεωρείται μεγάλη επιτυχία. Μετά το ελπιδοφόρο ξεκίνημα και τις νίκες επί των Ισραήλ (2-1) και Λιθουανίας (3-0), που οδήγησαν την Εθνική ομάδα στα ημιτελικά όπου αντιμετώπισε την Ελβετία, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχασε 3-0 και αγωνίσθηκε στον μικρό τελικό με την Τουρκία, την οποία κέρδισε με 3-0.

«Έτσι χάσαμε το εισιτήριο για τελικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος στην Κορέα.» εξηγεί ο τεχνικός κ Κόντος Γιώργος και υπογραμμίζει «Η ομάδα αυτή με την προσθήκη του Διαμαντή Στέφανου γίνεται πολύ δυνατή και πιστεύω ότι στα προκριματικά του 2013 θα έχει πολλές πιθανότητες πρόκρισης στα τελικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος.»

#########