Κατά την προσφιλή  του τακτική ο  «υπηρεσιακός» υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος εξακολουθεί την προεκλογική του καμπάνια στις πλάτες του ελληνικού λαού. Την   ώρα  που η Δημόσια υγεία καταρρέει , τα νοσοκομεία βρίσκονται σε οριακή κατάσταση, ο ΕΟΠΥΥ αντιμετωπίζει τεράστια λειτουργικά προβλήματα με την κατάρρευση του συστήματος ηλεκτρονικής συνταγογράφησης και καταρρέει οικονομικά ο κ.Λοβέρδος  κόπτεται για τις συνέπειες της παράνομης πορνείας για τις οποίες  έχει υπάρξει  ο βασικός ηθικός αυτουργός.

 

Έσπευσε να  οργανώσει σήμερα για το θέμα  έκτακτη Συνέντευξη Τύπου για να δώσει αυτή τη φορά  βορά στα Μέσα τους  άνδρες που μολύνθηκαν από τον ιό του Έιτζ ,τα θύματα της ελλιπής ενημέρωσης και της δικής του ολιγωρίας. Συνεχίζει να αναφέρεται δημόσια σε ένα  τόσο σοβαρό θέμα της Δημόσιας  υγείας  εκθέτοντας τη χώρα μας διεθνώς χωρίς να έχει λάβει τα απαραίτητα μέτρα για την ουσιαστική αντιμετώπισή του. Η έκταση που έχει λάβει το θέμα στο  εξωτερικό  θα δώσει ένα ακόμα πλήγμα στην χώρα μας εν όψει της τουριστικής περιόδου. Το Εθνικό Σύστημα Υγείας έχει φτάσει στο σημείο μηδέν.

Ο «υπηρεσιακός» υπουργός Υγείας καλείται να αιτιολογήσει αλλά και να παρουσιάσει πόσοι Έλληνες έχουν μολυνθεί με τον ιό HIV και ποια ήταν η στρατηγική πρόληψης τα τελευταία χρόνια για να είχε αποτραπεί η καταβαράθρωση της Δημόσιας Υγείας.

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΙΣΑ

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                               Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 ΓΕΩΡΓ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ                                                       ΕΥΣΤΑΘ. ΤΣΟΥΚΑΛΟΣ

 

#########