Μετά το επιτυχημένο λανσάρισμα της πρώτης ολοκληρωμένης σειράς αλλαντικών ΜΟΣΧΑΡΙ, η ΝΙΚΑΣ, η εταιρεία συνώνυμο με τα αλλαντικά στην Ελλάδα, συνεχίζει να καινοτομεί. Σε συνεργασία με τα everest, συνώνυμο της απόλαυσης και της εξειδίκευσης στο σάντουιτς, δημιουργεί δυο νέα μοναδικά γευστικά προϊόντα, το evermelt με Μοσχάρι και το κλασικό αγαπημένο Hot Dog.Η εξειδίκευση των everest στο sandwich με τη γεύση και ποιότητα των αλλαντικών ΝΙΚΑΣ είχε ως αποτέλεσμα ένα λαχταριστό sandwich με μοσχάρι ΝΙΚΑΣ, σως Tartare, ένταμ, τσένταρ

, παρμεζάνα και σκληρό τυρί Δανίας και το απόλυτο Hot Dog με λουκάνικο Mοσχάρι ΝΙΚΑΣ, κέτσαπ και μουστάρδα.

 

Οι δύο νέοι γευστικοί πειρασμοί, που διατίθενται αποκλειστικά και μόνο στα καταστήματα everest, αποτελούν τα ιδανικά σνακ για όλες τις ώρες της ημέρας. To Ever Melt με Μοσχάρι και το Hot Dog συνδυάζουν με απόλυτη επιτυχία την υψηλή διατροφική αξία των αλλαντικών ΝΙΚΑΣ Mοσχάρι με την κορυφαία ποιότητα των προϊόντων everest.

 

Με ιδιαίτερο σεβασμό προς τους καταναλωτές και τις σύγχρονες διατροφικές τους τάσεις, η συνεργασία της ΝΙΚΑΣ με τα everest στοχεύει στη διάθεση ξεχωριστής και άριστης ποιότητας προϊόντων, ικανά να ικανοποιούν τις ανάγκες ακόμη και των πιο απαιτητικών καταναλωτών.

#########