Το «Χαμόγελο του Παιδιού» και την «Κιβωτό του Κόσμου», αποφάσισαν να ενισχύσουν οι εργαζόμενοι της Pfizer Hellas με δωρεά ύψους 75.000€ στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και της προσφοράς της εταιρείας στον άνθρωπο και την κοινωνία. Στόχος τους είναι η στήριξη των προσπαθειών και του πολύτιμου έργου των δύο μη κυβερνητικών οργανώσεων, οι οποίες  μεριμνούν για τα εγκαταλελειμμένα παιδιά και για τις οικογένειες που έχουν ανάγκη, αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Οι εργαζόμενοι της Pfizer Hellas διέθεσαν τις δωροεπιταγές που λαμβάνουν κάθε χρόνο την περίοδο των Χριστουγέννων για τη συγκέντρωση του ποσού της δωρεάς. Κατόπιν ψηφοφορίας ανάμεσα σε πέντε οργανώσεις, επέλεξαν να ενισχύσουν το «Χαμόγελο του Παιδιού» και την «Κιβωτό του Κόσμου». Τα χρήματα θα δοθούν στους ξενώνες φιλοξενίας των οργανώσεων, προκειμένου να καλύψουν πάγια έξοδά τους και τη στελέχωσή τους από κατάλληλο επιστημονικό προσωπικό (κοινωνικούς λειτουργούς, ψυχολόγους κ.λπ).

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer Hellas, κ. Λουκιανός Ντεπόρτου επισήμανε ότι «Είμαστε περήφανοι που θα συνεισφέρουμε στο δύσκολο έργο αυτών των οργανισμών, ώστε να βοηθήσουν τα παιδιά και τις οικογένειες τους  που  έχουν πραγματικά ανάγκη. Η αγάπη και η αλληλεγγύη αποδεικνύονται έμπρακτα από το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας μας».

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του «Χαμόγελου του Παιδιού», κ. Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος και ο πάτερ Αντώνιος Παπανικολάου, ιδρυτής της «Κιβωτού του Κόσμου»,  ευχαρίστησαν τους εργαζόμενους και τη διοίκηση της Pfizer για την πολύτιμη συνεισφορά τους, τονίζοντας ότι τέτοιες πρωτοβουλίες δίνουν σημαντική ώθηση στη δράση τους και λειτουργούν ως παράδειγμα και για άλλους φορείς.

 

 

 

 

 

 

#########