Συμφωνία διεύρυνσης της συνεργασίας υπέγραψε η εταιρεία εισαγωγής και εμπορίας ιατρικού υλικού υψηλής τεχνολογίας Μ.Σ. Ιακωβίδης Ελλάς Α.Ε. με την πολυεθνική εταιρεία επαγγελματικών προϊόντων 3Μ Ελλάς Μ.Ε.Π.Ε., για την εμπορία, πώληση και διανομή των Ιατρικών Προϊόντων της Arizant Inc.,

μετά την εξαγορά της τελευταίας από την 3Μ Corporation ΗΠΑ, στα Δημόσια Νοσοκομεία (όλα τα νοσοκομεία του Ε.Σ.Υ.),  τα Στρατιωτικά Νοσοκομεία, τα Νοσοκομεία του Ι.Κ.Α. κ.ά., στην Ελλάδα. 
Η συμφωνία που υπογράφηκε πρόσφατα, καλύπτει μια ευρεία γκάμα υψηλής τεχνολογίας  Μηχανημάτων και Αναλώσιμων Υλικών του οίκου 3Μ/Arizant για τη Διαχείριση της Θερμοκρασίας του Ασθενούς στο Χειρουργείο, στην Ανάνηψη, στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, καθώς επίσης και σε άλλα Τμήματα του Νοσοκομείου (όπως στα Αιμοδυναμικά Εργαστήρια, Τ.Ε.Π. κ.α.).
«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για την επέκταση της σημαντικής συνεργασίας μας με την 3Μ, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως. Η άριστη βάση συνεργασίας που έχουμε θέσει και η καινοτομία των προϊόντων 3Μ / Arizant προσφέρουν σημαντικές δυνατότητες ανάπτυξης των προϊόντων αυτών στην Ελληνική αγορά. Η ανάγκη για παροχή αξιόπιστων προϊόντων, υψηλής προστιθέμενης αξίας προς τους επαγγελματίες της Υγείας σε περιόδους κρίσης αποτελεί μια σημαντική πρόκληση, για τις εταιρείες του κλάδου ιδιαίτερα σήμερα». δήλωσε ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Μ.Σ.Ιακωβίδης Ελλάς Α.Ε., κ. Άρης Ιακωβίδης.

Η 3Μ Ελλάς Μ.Ε.Π.Ε., είναι η θυγατρική εταιρεία της 3M στην Ελλάδα, ιδρύθηκε το 1970 και διακινεί την πλήρη σειρά των προϊόντων της 3Μ στην Ελλάδα και την Κύπρο. Τα κεντρικά γραφεία της βρίσκονται στο Μαρούσι Αττικής, ενώ οι πελάτες της Βόρειας Ελλάδας εξυπηρετούνται από το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της 3Μ στη Θεσσαλονίκη. H εταιρεία απασχολεί 83 άτομα, εξυπηρετεί δε τους πελάτες της μέσω τριών εμπορικών διευθύνσεων στις οποίες υπάγονται προϊόντα καταναλωτικά, γραφείου, βιομηχανικά, ηλεκτρολογικά, αυτοκινήτου, ιατρικά, οδοντιατρικά, ορθοδοντικά, επιγραφοποιίας, ψηφιακών εκτυπώσεων, διακόσμησης, οδικής σήμανσης, πυροπροστασίας, προσωπικής ασφάλειας, επαγγελματικού καθαρισμού και άλλα.
Το τμήμα προϊόντων υγείας της 3Μ διαθέτει καινοτόμα προϊόντα παγκόσμιας εμβέλειας στους Επαγγελματίες της Υγείας στους τομείς της νοσοκομειακής φροντίδας, της στοματικής υγιεινής και στον χώρο της πληροφορικής της Υγείας.
H Μ.Σ.Ιακωβίδης Ελλάς Α.Ε., μέλος του Ομίλου MSJ, ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1982 κι έχει ως αντικείμενο την εισαγωγή, προώθηση, διανομή και υποστήριξη ιατρικού υλικού υψηλής τεχνολογίας στους τομείς της Αιματολογίας, Νεφρολογίας & Γαστρεντερολογίας και της Προηγμένης Φροντίδας Ασθενών – με εφαρμογές στη Γενική Χειρουργική, στην Αναισθησιολογία, στις Μ.Ε.Θ., στην Προηγμένη Φροντίδα Τραυμάτων όπως επίσης και στην Επεμβατική Καρδιολογία & Ακτινολογία. Η εταιρεία απασχολεί σήμερα 60 άτομα και διαθέτει γραφεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

#########