Αρχική Φορείς Υγείας Απάντηση πρώην Ειδικού Γραμματέα Διατροφής και Αθλησης, κ. Κώστα Παταβούκα στην ανακοίνωση...

Απάντηση πρώην Ειδικού Γραμματέα Διατροφής και Αθλησης, κ. Κώστα Παταβούκα στην ανακοίνωση του Συλλόγου εργαζομένων της Γ.Γ.Α

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Με μεγάλη μου έκπληξη διάβασα την ανακοίνωση του Δ.Σ. του Συλλόγου των εργαζομένων της Γ.Γ.Α., η οποία μέσα από ασύστολα ψεύδη και λάσπη καταφέρεται εναντίον μου. Θα ήθελα, λοιπόν, να αποκαταστήσω την αλήθεια σε όσα μου καταλογίζονται. Δεν είναι στο χαρακτήρα και στο ήθος μου να συμπεριφέρομαι με τον τρόπο και τη φρασεολογία που αναφέρεται στην ανακοίνωση. Η αθλητική και πολιτική διαδρομή μου όλα αυτά τα χρόνια ακυρώνει όλες τις ψευδείς κατηγορίες που μου αποδίδονται. Καταγγέλλω ως κατασκευασμένη τη συνομιλία που περιγράφεται από το Δ.Σ. του Συλλόγου στην ανακοίνωσή του και επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμά μου, επικαλούμενος μάλιστα και τρίτους οι οποίοι ήταν αυτήκοοι μάρτυρες της συνομιλίας.

Εκτιμώ βαθύτατα τους υπαλλήλους της Γ.Γ.Α. για τη δουλειά τους και το έργο τους, δεν μπορώ να πω το ίδιο, όμως, για μερικούς από τους «εργατοπατέρες» της υπηρεσίας, οι οποίοι ακόμα νομίζουν ότι η Δημόσια περιουσία είναι κτήμα τους. Η μετακόμιση ήταν πολιτική επιλογή, η οποία απάλλαξε τον προϋπολογισμό του Υπουργείου Υγείας από ενοίκια 700.000 ευρώ, πράγμα το οποίο δεν ισχύει για τη Γ.Γ.Α., η οποία εξακολουθεί να πληρώνει 2.000.000 ευρώ περίπου κάθε χρόνο. Τα έπιπλα τα οποία ζητήσαμε με τη μορφή σύμβασης παραχώρησης και με όποιους όρους ήθελε η Γ.Γ.Α., δεν αφορούσαν στο γραφείο του Ειδικού Γραμματέα, αλλά στο γραφείο του Υφυπουργού Υγείας και του Διευθυντή του και μόνο αυτά. Τα σχετικά με πίνακες και γραφειακό εξοπλισμό είναι ανυπόστατα. Μεγάλα λόγια για τις επιτυχίες του Αθλητισμού καλό είναι να τα επικαλούνται αυτοί που πραγματικά ιδρώνουν και συνεισφέρουν και όχι οι γραφειοκράτες συνδικαλιστές.
Όσο για το έργο που έχει γίνει από την Ειδική Γραμματεία ας έκαναν απλώς τον κόπο να ρωτήσουν τους πρώην συναδέλφους τους, οι οποίοι με μεγάλη προσπάθεια και σε αντίξοες συνθήκες κατάφεραν να δώσουν πνοή σε τομείς αθλητικής πολιτικής που επί χρόνια στη Γ.Γ.Α. παρέμεναν υποβαθμισμένοι.

Δηλώνω, ότι δεν έχω καμία πρόθεση να ξεκινήσω πόλεμο ανακοινώσεων με ανθρώπους που η λειτουργία τους εκφράζει την παθογένεια του Δημόσιου τομέα. Αν η αγωνία τους να υπάρχουν περνάει μέσα από την κατασκευή εχθρών δεν θα τους κάνω τη χάρη.

 

Απάντηση πρώην Ειδικού Γραμματέα Διατροφής και Αθλησης, κ. Κώστα Παταβούκα στην ανακοίνωση του Συλλόγου εργαζομένων της Γ.Γ.Α
Rate it